Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de geplande activiteiten? Ik nodig je hierbij van harte uit om je aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief via onderstaande button:

PS: na aanmelding krijg je een e-mail waarin je mag bevestigen dat je echt de nieuwsbrieven wilt ontvangen, als je dat hebt gedaan, dan sta je op de lijst. 

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Ik wens jou

te worden wie je bent

Stapje voor stapje

Dichterbij jezelf

Meer informatie over coachingstraject: Emmie

BRAINGYM & YIN

Dinsdag 6 juni

19:30-21:00

Zin in ontspanning en meer energie?

Je bent van harte welkom bij de les braingym & yin. Dit is een combinatie van ademtechnieken, oefeningen uit de kinesiologie en yin yoga houdingen. 

Verrijking en diepgang voor jouw lichaam.


€12,50 p.p. 

Meer informatie: Emmie

VERBONDEN ADEMHALING

Donderdag 8 juni

19:30-21:00

Weet je dat je met jouw zuurstof ruimte kunt maken?

Je bent van harte welkom bij de groepsessie verbonden adem.

We beginnen om 19:30 uur met een Altearah geurritueel. Vervolgens neem ik je mee in een grondingsmeditatie. En dan duiken we de verbonden ademhaling in. Daarmee verhoog je het zuurstof in je lijf. En dit zuurstof gaat werken, blokkades los weken. Zodat je alles dat je niet meer dient, kunt loslaten. Na deze intensiteit gaan we verder loslaten in de passieve ademhaling. Je geeft de controle terug aan je lichaam en geeft jezelf de ruimte om te ontspannen. Ter afsluiting drinken we nog een kopje thee om te kunnen landen. 

Voel jij je verzwaard, heb je een last op je schouders of loop je met een verdriet rond dat je niet kunt plaatsen? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat de verbonden ademhaling voor jou kan doen?

Voel je uitgenodigd om deze avond bij te wonen en hiermee aan de slag te gaan. 


Maximaal 6 personen.

€25,- p.p 

Meer informatie: Emmie

EHBO met geneeskrachtige planten

Zondag 11 juni

13:00-16:00 

Ben je nieuwsgierig naar de planten in de berm? Wat groeit daar? Is het alleen groen en bermvulling? Of is het eetbaar en zelfs voedend en genezend? 


Tijdens deze workshop leer je meer over planten en kruiden die in onze omgeving groeien en hoe deze helpend zijn. En leer je hoe je een tinctuur of olie kunt maken van gedroogde kruiden. Je krijgt een handout met alle kruiden die we bespreken, zodat je op eigen gelegenheid deze planten in jouw omgeving kunt opzoeken.


Deelname voor €45,- p.p

Korting voor nieuwsbrief abonnees: deelname voor €35,- p.p.

Het gaat door bij minimaal 8 deelnemers. 

Meer informatie: Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Lezing

Ancient Mysteries & Energies

door Ard Pisa

Donderdag 29 juni 19:30-22:30

"Eén van mijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc.

Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide, dat piramides over de hele wereld zijn te vinden zelfs in Bosnië en dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen.

Ik was totaal onderste boven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar."

Inloop vanaf 19:15 uur 

Entree €15,- p.p.

Meer informatie: Dirkjan of Emmie

Tijdens dit festival kun je Het Goede Leven in Praktijk vinden op de markt met een fijn divers aanbod om jou in je kracht te zetten.

De helpende producten van Altearah, kruiden, wierook, synthetische vlechten met en zonder veren, edelsteen oorbellen en armbandjes en beelden. 

De kraam deel ik met Marieke van Innerlicht Transformatie en samen staan we voor je klaar.

Kom je langs voor een geurbeleving? 


Meer info over het festival: Lorelei

Lorelei Festival

Zaterdag 8 juli tot en met zondag 16 juli

"Het eerste weekend staat in teken van womb & yoni heling, reiniging en sacred selfcare. In oktober naderen wij de periode van Samhain. Een mooie periode om naar binnen te keren en af te dalen. Het donker van onze baarmoeders in. Samhain is ook de tijd van contact maken met je voorouders, je roots. Wat ligt er opgeslagen in jouw baarmoeder?

...

Tijdens dit weekend werk ik samen met Marieke Numananja. Zij is yoga docent, transformatie en opstellingstherapeut. Het medicijn wat ze dit weekend met ons gaat delen is haar kennis van kruiden, yoni & womb healing. Marieke is gecertificeerd yoni steam begeleider. Ze begeleidt inmiddels velen vrouwen in helende yoni steam rituelen en ze leidt vrouwen op als practioner, zodat dit heilige ritueel weer haar plek mag gaan innemen. Marieke staat o.a op Lorelei en geeft trainingen in binnen- en buitenland."


Kijk voor meer info over Marieke op haar website: www.innerlicht-transformatie.nl


Womb medicine path

september 2023 - maart 2024

14 & 15 oktober

Een traject waarbij dit weekend in Gaastmeer zal plaatsvinden.


"Voor vrouwen die er klaar voor zijn om:

• dieper te zakken in hun magische vrouwelijkheid, hun veilige bekken en hun krachtige wombspace.

• hun unieke medicijn te ontdekken, te verdiepen en uit te dragen.

• te leven en tecreëren vanuit hun vrouwelijke cyclische natuur."


Meer informatie over dit pad:

Elly Ariella

Wil je meer inzicht in jezelf, anderen en de oorzaak van klachten?

Wil je jezelf, je dierbaren en cliënten met maatwerk behandelen?

Wie weet is deze opleiding dan iets voor jou.


Je leert te zoeken in de informatie die opgeslagen zit in het lichaam met een biofeedbacksysteem, onder andere met
Touch for Health, de basis van de kinesiologie.

Hierbij werk je met spiertesten, die gekoppeld zijn aan het meridiaanstelsel, een elektromagnetische energiestroom die weergeeft hoe het fysieke, emotionele en energetische lichaam er voor staat.
Je leert tijdens een behandeling de meest doelgerichte en efficiënte route te vinden naar de oorzaak van een klacht én de oplossing ervan.

Je leert het zelfherstellend vermogen te activeren door onder andere wervelreflex- of acupressuurpunten te masseren, meridianen en chakra's in balans te brengen en met affirmaties en stressreductie-oefeningen te werken.


Je bent als het ware een tolk voor het lichaam, wat precies weet wat het nodig heeft om weer in balans te komen.


Start jaaropleiding Zicht op Kinesiologie

februari 2024

Luister naar het fluisteren van je lichaam


Dan hoeft het niet te schreeuwen


Meer informatie

YIN YOGA

iedere dinsdag   19:30-20:45 

Al de lessen beginnen met een geleide meditatie, zodat je in verbinding komt met jouw lichaam en alle indrukken van de dag achter je kunt laten. Dan beginnen we met de eerste houding, we zullen een aantal houdingen innemen gedurende de les. Tijdens de houdingen kunnen er allerlei gevoelens langskomen, daarbij hoeven we niet te weten of verklaren waar iets vandaan komt, we voelen en doorvoelen het en zo kan je steeds meer los laten. Hierbij kunnen er allerlei emoties omhoog komen, deze mogen er allemaal zijn. Door de emoties los te laten zijn ze uit je systeem en verwerkt.


Als je het leuk vindt om meer informatie te ontvangen en/of om mee te doen; je bent van harte welkom! Kijk ook maar op www.innerlicht-transformatie.nl voor meer informatie.


Les in groepsverband.

Goed voor lichaam en geest.

Proefles: €7,50

Losse les: €12,50

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

13 juni nog kans om een (proef)les te volgen. Lessen vervolgen weer in september.

Voor aanmelden en meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

LEERZAAM & GEZELLIG


“We hebben deze workshop met vriendinnen gevolgd en het was ontzettend leuk. Emmie weet het goed te vertellen en ze had het ook goed georganiseerd. Een aanrader om samen te doen en ook zo leuk om potjes mee naar huis te krijgen.”


Anneke

EHBO met geneeskrachtige planten workshop

Te boeken als groep

Wij zijn een onderdeel van de natuur en de natuur ondersteunt ons met vitaminen, mineralen en een enorm grote verscheidenheid aan nutriënten. Wat kun je waarvoor gebruiken? Pech onderweg? Of preventief? En gebruik je dan het blad, de bloem of de wortel?

Tijdens deze workshop neem ik je mee langs een x-aantal planten en hun kwaliteiten. We houden het interactief met vragen en quiz elementen. Hierna mag je een olie, tinctuur en badzout samenstellen. 

En natuurlijk zorg ik tijdens deze workshop voor koffie, thee en lekkers.

Duur van de workshop is 3-3,5 uur.

Meer informatie: Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur
Agua di Florida / Floridawater

ceremonie

Te boeken als groep

Agua di Florida, deze ceremonie die door en voor vrouwen gegeven wordt. We maken een diepe verbinding met onszelf vanuit dankbaarheid en het samenzijn, sisterhood. Vanuit onze innerlijke wijsheid duiken we in de magie van bloemen en kruiden. Hiermee maken we ons eigen reinigingsmiddel. Hiermee kan je ruimtes, mensen en spullen energetisch reinigen. In een ritueel maak je dit levenswater helemaal afgestemd op jouw behoefte. En je krijgt een hele fles vol mee naar huis.

Duur van de workshop: 6-6,5 uren

 

Meer informatie: Marieke

Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en dan krijg je 1x per maand post van Het Goede Leven in praktijk